KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

W skład Rady Pedagogicznej Przedszkola nr 17 Kółko Graniaste w Warszawie wchodzą wszyscy nauczyciele zatrudnieni w placówce, posiadających następujące stopnie awansu zawodowego:

  • nauczyciel dyplomowany - 4
  • nauczyciel mianowany - 1
  • nauczyciel kontraktowy – 3
  • nauczyciel stażysta - 5

Wszyscy nauczyciele posiadają pełne kwalifikacje do pracy w przedszkolu.

Kompetencje Rady Pedagogicznej określają art. 40 - 43 Ustawy z dnia 7 września 1991r. o systemie oświaty oraz Statut Przedszkola.
Statut Przedszkola Nr 17 Kółko Graniaste dostępny jest w siedzibie placówki oraz na stronie internetowej placówki.

Regulamin Rady Pedagogicznej – dostępny do wglądu w siedzibie placówki.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Nr 17 "Kółko Graniaste" w Warszawie
data: 30-11-2017
wytworzył: Kinga Jurczyk
data: 30-11-2017
data: 30-11-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 05-04-2017 - Edycja treści
  • 31-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 24-01-2013 - Edycja treści
  • 11-01-2013 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 546